blue flower 

 Om oss

Gravferdshjelpen er et begravelsesbyrå lokalisert med kontorer på Landås. Vi ble startet av Ragnhild Thorsheim Kristing i 1991, og har siden den gang hjulpet mange tusen bergensere og hordalendinger i forbindelse med dødsfall.

Vi har god lokalkunnskap i hele Bergen og omegn. Våre medarbeidere bistår deg gjerne med å finne sted og tid for både seremoni og minnesamvær etter seremonien.

 

PERSONVERNSERKLÆRING FOR GRAVFERDSHJELPEN AS

Daglig leder Ragnhild Thorsheim Kristing er på vegne av Gravferdshjelpen AS behandlingsansvarlig for begravelsesbyråets behandling av personopplysninger.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder (den som er ansvarlig for gravferden), arvinger og andre pårørende: Navn adresse, telefonnummer, fødselsdato, slektskapsforhold til avdøde og e-postadresse.

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser (bl.a vis a vis offentlige etater) etter avtale med deg.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen, utleveres nødvendig opplysninger til våre samarbeidspartnere, som eksempel: Gravferdsetaten, blomsterleverandør, leverandør av minnesamvær etc. Utover dette vil vi ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Der du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp, via e-post , telefon, SMS og postforsendelse.

Grunnlaget for denne behandlingen er personvernsforordningen artikkel 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.