blue-flower

  

Gravferdshjelpen er et begravelsesbyrå lokalisert med kontorer på Landås. Vi ble startet av Ragnhild Thorsheim Kristing i 1991, og har siden den gang hjulpet mange tusen bergensere og hordalendinger i forbindelse med dødsfall.

Vi har god lokalkunnskap i hele Bergen og omegn. Våre medarbeidere bistår deg gjerne med å finne sted og tid for både seremoni og minnesamvær etter seremonien.

Våre medarbeidere:

Ragnhild Thorsheim Kristing - daglig leder

Ragnhild etablerte Gravferdshjelpen i 1991. Hun har bred erfaring med personer i sorg, og flere kurs om teamet sorg og sorgreaksjoner. Hun har også vært benyttet som foredragsholder rundt disse temaene i mange år.

Torstein A. Jenssen - byråleder

Torstein er utdannet blomsterdekoratør og romdekoratør, og har tidligere jobbet blant annet som leder for blomsterbutikk. Han har jobbet i begravelsesbyrå i over 12 år. Han er også en habil sanger, og kan benyttes som solosanger i begravelse og bisettelse.

Arve Løvenholdt

Arve Løvenholdt er teolog med videreutdanning i sjelesorg, veiledning og interkulturell forståelse. Han har lang og variert tjenesteerfaring som feltprest i Norge og utlandet, og som menighetsprest. Han har undervisningkompetanse innen etikk, stressmestring, krisehåndtering og sorgreaksjon.

Grethe Aspenes

Grethe har allsidig bakgrunn og har arbeidet i humanitær organisasjon, privat næringsliv og Forsvaret. Hun har en bred erfaringen innen administrasjon- og markedsarbeid, i tillegg til helse- og omsorgsarbeid og veiledning.

Arne Høviskeland

Arne har tidligere arbeidet i 25 år innen bank. Han har nå tatt gravferdsbransjens utdanning og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2009.